BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank müşterilerine şubatta chip-para kazanma fırsatı----

Akbank müşterilerine şubatta chip-para kazanma fırsatı

Akbank müşterilerine şubatta chip-para kazanma fırsatı
11 Şubat 2024 - 15:12 www.finansgundem.com

Akbank müşterilerine şubatta alışverişlerinden 14 bin lirayı aşan chip-para kazanma fırsatını Juzdan uygulamasından sunuyor.

Akbank, şubat ayında Axess ve Wings sahiplerine özel, 14 bin lirayı aşan chip-para, 400 bini aşan Mil Puan, yüzde 20'ye varan indirim fırsatları ve taksit kampanyalarını Juzdan uygulamasından sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Axess veya Wings kartı olmayanlar Akbank Mobil'den başvurup kartlarını kullanabiliyor.

Axess sahipleri giyim, kozmetik ve çiçek sektörlerinde 1500 lira ve üzeri ilk harcamasından sonraki her 1500 lira harcamasında 50 lira, toplamda 250 lira chip-para kazanıyor.

Ayrıca, her ikinci 500 lira ve üzeri restoran harcamasında 50 lira, toplamda 150 lira chip-paranın sahibi olunabiliyor. Elektronik sektöründe yapılacak ilk 2 bin liralık alışverişten sonraki her 2 bin liralık alışverişte 75 lira, toplamda 300 lira chip-para kazanma fırsatı da sunuluyor.

Sevgililer Günü'ne özel 750 lira chip-para kazanan Axessliler, dilerlerse chip-paralarını Juzdan uygulamasında alışverişlerini silmek için de kullanabiliyor.

Juzdan'da ayrıca Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel yüzlerce markada geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyaları da bulunuyor.

Axessli olmayanlar için ayrıca yüksek kazançlı bir kampanya da bulunuyor. 29 Şubat'a kadar ilk kez Axess sahibi olacaklar, 15 Mart'a kadar yapacakları her 2 bin lira ve üzeri alışverişlerinde 250 lira, toplamda 2 bin 500 liraya varan chip-para kazanabiliyor.

İlk kez Wings sahibi olacaklar için de özel bir kampanya sunuluyor. 29 Şubat'a kadar ilk kez Wings sahibi olacaklar, 15 Mart'a kadar yapacakları toplamda 20 bin lira harcamaya yurt dışında 4 bin lira, yurt içinde 2 bin lira uçak bileti değerinde kullanılabilecek 200 bin Mil Puan kazanıyor.

Akbank’tan esnafa can simidi: KOBİ’lere özel ilk 3 ay ödemesiz seçenekli kredi

 

Akbank, afet bölgesinde sosyal ve ekonomik kalkınmaya hizmet ediyor

 

Akbank Güzel Yarınlar Hareketi, ikinci durağı Hatay’da gençlerle buluşuyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)