BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'AK Partili vekillerin çocukları Gezi'de'----

'AK Partili vekillerin çocukları Gezi'de'

'AK Partili vekillerin çocukları Gezi'de'
12 Haziran 2013 - 09:27 www.finansgundem.com

Gezi eylemlerinin sembol ismi BDP'li Sırrı Süreyya Önder, '4 AKP'li vekilin çocukları da Gezi Parkı'nda' dedi

Gezi Parkı'nın yerine Topçu Kışlası'nın yapılmasını eleştiren ve Taksim Meydanı'nda direnişçilerle birlikte hareket eden BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, gelişmeleri Taraf'tan Arzu Yıldız'a değerlendirdi.
Önder, şunları söyledi: "Demokrasi bilinci oluşmadan romantik tweetlerle bu mesele çözülmez. Tagallüb-i icbar dili bu şekilde kullanılmaz. Hükümet 'İlk üç günkü eylemler haklı' diyor. İlk üç günkü eylemler haklı ise siz haksızdınız. O zaman ne yaptınız. Hangi adımı attınız, neden özür dilemediniz?
VALİ BANA HAKARET ETTİ
Olaylarda yaralanıp hastaneye kaldırılınca İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu aradım. Kendisi telefonlarıma çıkmadı. Bunun üzerine İçişleri Bakanlığı'na ulaştım. Kendilerine durumu anlattım. Akabinde Vali Mutlu beni aradı. Telefonda cümlesine 'Bu üç beş azgın güruh için ferasetiniz var mı?' sözleri ile başlayınca, 'Bu dille bir şey çözülmez' diyerek telefonu suratına kapattım. Şimdi kalkmış sabah ezanında romantik tweetler atıyor. Böyle olmaz.
FAİZ LOBİSİNİN EN BEREKETLİ DÖNEMİ
Şimdi dillerine faiz lobisini dolamışlar. Şu an faiz lobisinin en bereketli dönemini yaşıyoruz. Kredi verebilmek için 'Hızır gibi yetişti' benzetmesi yapan bankalar var.
ŞİDDET VE HAKARETE KARŞIYIZ
Eylemde Sayın Başbakan'a ve ailesine yapılan hakaretlerin karşısındayız. Taksim ve çevresinde sokaklara yazılan hakaretleri bizzat biz ellerimize boya ve fırçaları alarak sildik. Aileye, kadına yönelik hakaretler kabul edilemez. Bunun yanı sıra alana yazılan homofobik yazıları da yine biz sildik. Bu konuda dikkatli olunması için bildiri dağıttık.
AKP'Lİ VEKİLLERİN ÇOCUKLARI DA VAR
Taksim'deki eylemlere dört AKP vekilinin çocuğu da destek verdi. İsimlerini açıklamayacağım ama onlar da alandaydı. Ben ekosistemi bozacak, üçüncü köprü, üçüncü havalimanı projelerinin tamamına karşıyım."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)