BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Partili Ünal, Kılıçdaroğlu'nun belgelerini önemsemedi----

AK Partili Ünal, Kılıçdaroğlu'nun belgelerini önemsemedi

AK Partili Ünal, Kılıçdaroğlu'nun belgelerini önemsemedi
01 Aralık 2017 - 14:51 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarına yönelttiği iddialara ilişkin AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yaptı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MHP ile seçim ittifakıyla ilgili, "15 Temmuz’dan sonra yerli ve milli unsurlarla doğal ittifakımız var. MHP müttefiklerimizden biri. Seçim ittifakı teknik bir konu. Bunu konuşmak için erken" dedi. Ünal, CHP'nin belgeleri kamuoyuyla paylaşmasıyla ilgili olarak da, "Dağıtılan dekontlar fotokopiler. Fotokopi üzerinden gündemi mi konuşacağız? Bundan sonraki süreçte yargı karar verecek" diye konuştu.

AK Parti Sözcüsü Ünal bugün İstanbul'da Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ünal'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

(MHP ile seçim ittifakı) Uyum yasaları konusunda parti içindeki çalışmaların neticesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bunun istişaresini yapacağız. 15 Temmuz’dan sonra yerli ve milli unsurlarla doğal ittifakımız var. MHP müttefiklerimizden biri. Seçim ittifakı teknik bir konu. Bunu konuşmak için erken. Daha henüz bunu konuşmak için erken, günü geldiğinde partilerin yetkili kurullarında görüşülür ve müzakereleri yapılır.

(Zarrab) 17-25 Aralık’ta başaramadıkları bir süreci küresel ölçeğe taşımış durumdalar. Uluslararası hukuka uymayan karşılığı olmayan bir süreç yaşanıyor. Hapiste kalmamak için ABD ile anlaştım diyen bir kişinin ifadeleri üzerinden Türkiye'de gündem belirlenecekse ve Amerikan yargısı üzerinden Türkiye'de bir hukuk işletilecekse biz böyle bir anlayışı kabul etmiyoruz. 17-25 Aralık'ı tekrardan Türkiye ve dünyanın gündemine sunmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmek istemiyoruz.

(CHP’nin iddiaları) Dağıtılan dekontlar fotokopiler. Fotokopi üzerinden gündemi mi konuşacağız. Orijinalleri yargıya teslim etsinler. Bundan sonraki süreçte yargı karar verecek. Cumhurbaşkanımız da şimdi yeniden bir dava daha açıyor. Şirketin yetkilileri de karşı dava açtılar. Bu mesele artık TBMM'nin gündeminde değil, mahkemede konuşulacaktır. Artık Türkiye'nin gündemini meşgul etmekten CHP vazgeçmelidir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Numan tartışmış01 Aralık 2017 17:23

    Ne özeli sayın sözcü, genel bunlar genel. Milletin bilmesi lazım. Bilelim ne halt yendiğini de ons göre davranalim seçimde.