BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAk Parti'den istifalara ilişkin açıklama----

Ak Parti'den istifalara ilişkin açıklama

Ak Parti'den istifalara ilişkin açıklama
23 Ekim 2017 - 18:46 www.finansgundem.com

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, son günlerde gündemden düşmeyen belediye başkanlarının istifa süreçlerine ilişkin, partinin kendi içerisindeki dönüşüm sürecini işaret etti

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, belediye başkanlarının istifa sürecine ilişkin açıklamalar yaptı. AK Partili Turan 'Hiçbir belediye başkanımız AK Parti'den istifa etmedi. Ama bugün CHP milletvekili partisinden istifa etti' dedi.

"Şu an AK partinin çok kıymetli başkanların, değerlendirmeler sonucunda istifasürecinin başlatılması yenilenme sürecinin parçası olarak değerlendirilmelidir. Belediye başkanlarımızın istifa etmiş olmasını takdirle karşılıyoruz.

"BU DÖNÜŞÜMÜN SONUCUDUR"

İlgili belediye başkanlarımız çok uzun yıllar hizmet etmişlerdir. Ancak bir talep söz konusudur. Bu AK Parti’nin kendi içindeki dönüşümün sonucudur. Bizim istifa taleplerimiz CHP’lilerin iddia ettiği gibi asla bir yargı konusu değildir.

"BURADAN CHP'YE EKMEK ÇIKMAZ"

Belediye başkanlarımızın bir ceza kanununa konu olan eylemlerinden dolayı istifalarını istiyor değiliz. İl başkanı değişikliği gibi adımlardır söz konusu olan. Buradan CHP’ye ekmek çıkmaz. CHP’nin kendi istifalarına bakması lazım. Hiçbir belediye başkanımız AK Parti’den istifa etmedi. Ama bugün CHP milletvekili partisinden istifa etti.

Partimize olumlu yansıyacağını düşünüyorum.

ERKEN SEÇİM İDDİALARI

Halkın beklentisi seçim değil. Halkımız yapılacak işleri bekliyor. Şu an seçin yapmayı gerektiren bir tablo yok. Halkın bizden beklentisi iş yapmak."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)