BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den flaş koalisyonu açıklaması----

AK Parti'den flaş koalisyonu açıklaması

AK Parti'den flaş koalisyonu açıklaması
11 Ağustos 2015 - 16:46 www.finansgundem.com

AK Partili Hüseyin Çelik, koalisyon görüşmeleriyle ilgili son dakika açıklamalar yaptı

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, AK Parti ile CHP arasında yapılan koalisyon görüşmelerine ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Çelik, ''Ortak hükümet kurmak için her detayda anlaşmanız gerekmiyor'' dedi.

Çelik'in açıklamalarından satırbaşları:

''Türkiye bir an önce kalıcı hükümete kavuşmalıdır. Türkiye hükümetsiz değildir. Vatandaşlarımız bir rahatlık içinde olmalı. Türkiye'nin bir 24 saat çalışan bir Başbakan'ı var. Koalisyon kurulur ya da kurulmaz.

Şunun için çok mutluyum; 70'li yıllarda siyasetteydim. Merhum Demirel ile Ecevit'in el sıkışması bile haberdi. Gırtlak gırtlağa gelen bir siyaset ortamı var. Rekabet olmalı ama nezaketten ayrılmamalı. Niyetimiz ciddi olmasa neden bu kadar hazırlık yapalım? Her iki genel başkan da bunu kendi ilgili kurumlarıyla paylaşacak. Ortak hükümet kurmak için illa her detayda anlaşmak gerekmiyor. Eğer koalisyon olmazsa her iki taraf niçin olmadığını kamuoyuyla paylaşacaktır.

Tabanımız aslında herhangi bir partiyle koalisyon istemiyor. Baştan beri 3 dönem kuralının doğru olmadığına inanıyorum.''
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)