BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den Bülent Arınç'a jet yanıt!----

AK Parti'den Bülent Arınç'a jet yanıt!

AK Parti'den Bülent Arınç'a jet yanıt!
26 Ekim 2015 - 15:32 www.finansgundem.com

CNN Türk özel yayınına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Bülent Arınç'a cevap verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar CNN TÜRK özel yayınına katıldı ve haftasonu Bülent Arınç'ın yine CNN TÜRK'te yapmış olduğu, ''Bazılarına karşı sevgim azaldı'' sözlerine cevap verdi.

Hotar, ''Biz ileride çocuklarımıza anlatırken de tarih onu ya da bizi yazarken de saygın bir isim olarak yazsın. Onu bugüne kadar taşıyan, siyaseten var eden belli noktalarda çok önemli görevler veren kişilere karşı, anlayışa karşı hem saygısını hem de mümkünse sevgisini korumasını dileriz'' dedi.

"HEM SAYGISINI HEM SEVGİSİNİ..."

' 'AK Parti'nin içinden 5. parti çıkar mı?'' sorusuna ise, ''Bunu daha önce yapmak isteyenler oldu, mesela Erkan Mumcu mesela Abdüllatif Şener. Ama başarılı olamadılar. AK Parti'nin içinden böyle bir grup çıkacağını zannetmiyorum. Ama çıksalar bile başarılı olamazlar'' diye yanıt verdi.

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, CNNTürk'te Hakan Çelik'in programına katıarak "Heyecanımı kaybettiğimi de söyleyebilirim. Birilerine olan sevgimi de biraz kaybetmiş olabilirim. İnsan yol arkadaşını iyi seçmeli." demişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)