BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'de balkon konuşması hazırlığı----

AK Parti'de balkon konuşması hazırlığı

AK Parti'de balkon konuşması hazırlığı
01 Kasım 2015 - 19:18 www.finansgundem.com

Erken seçimde iktidara oturan AK Parti, balkon konuşması için hazırlıklara başladı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun  yapması beklenen balkon konuşması için partide hazırlık yapıldı. 

AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekili genel seçimleri dolayısıyla  yapılan çalışmalar, sabahın erken saatlerinde başladı. 

Seçim sonuçlarını, vatandaşlara partiden ulaştırmak isteyen yerli ve  yabancı basın mensupları için binanın fuaye alanında ve otoparkında özel alan  oluşturuldu. 

AK Parti Genel Merkezi önünde Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu'nun  yapması öngörülen balkon konuşması için de hazırlık gerçekleştirildi. Gecenin  ilerleyen saatlerinde vatandaşların toplanabilmesi için otopark alanı boşaltıldı,  ses ve görüntü sistemleri kuruldu. Güvenlik görevlilerinin de genel merkez çevresinde geniş önlemler  aldığı görüldü. 

Bu arada Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu, seçime dair ilk sonuçları  Konya'dan takip ediyor. Daha sonra  Ankara'ya gelmesi beklenen Davutoğlu'nun, AK  Parti Genel Merkezinde her seçim sonrası gerçekleştirilen balkon konuşmasını  yapması öngörülüyor. 

AK Parti'de, seçim bölgelerinden gelecek sonuçlar, genel merkezde  oluşturulan seçim koordinasyon merkezinden izleniyor. Merkezde bulunan yaklaşık  100 kişilik ekip, illerdeki müşahitlerden alınan sonuçları, partinin seçim  sistemine giriyor. AK Parti, sandık başında ve genel merkezde itirazlara ilişkin,  tecrübeli kişilerden oluşan ayrı bir ekip de oluşturdu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)