BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti yönetiminde değişim günü----

AK Parti yönetiminde değişim günü

AK Parti yönetiminde değişim günü
24 Mart 2021 - 08:07 www.finansgundem.com

AK Parti, bugün gerçekleşecek 7. Olağan Büyük Kongresi’nde yeni dönemin kadrolarını belirleyecek. Ankara Spor Salonu’nda yapılacak kongrede önemli değişimlere imza atılması bekleniyor.

AK Parti, bugün gerçekleştirilecek 7. Olağan Büyük Kongresi için 11 partiye davetiye gönderirken, HDP, DEVA ve Gelecek Partisi’ni davet etmedi.

Kongreye CHP, MHP, İYİ Parti, BBP, SP, DP, DSP, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anavatan Partisi, Hür Dava Partisi davet edildi.

Kongrede partinin en üst karar organı Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nun (MKYK) üye sayısı 50’den 75’e çıkarılıyor. Yedeklerle birlikte sayısı 100’e ulaşacak MKYK’da eski bakan ve milletvekillerinin yanı sıra yeni isimlerin de olması bekleniyor.

15’i kadın, 15’i gençlerden oluşan MKYK’da genç ve kadın sayısında artış olabileceği de belirtiliyor.

Yeni kadrolarda 'tek şapka' kuralının uygulanacağı ve yönetim kademelerine getirilen isimlerin sadece bir görevinin bulunacağı belirtiliyor.

Bugünkü kongrede oylanıp hayata geçirilecek yeni tüzük değişikliğiyle, AK Parti Genel Merkezi’ndeki birimlerde de bazı değişiklikler planlanıyor.

Türkiye'ye Suriyeliler için mali destek mesajı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ile görüştü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri24 Mart 2021 11:12

    Bizi yöneten zihniyete bakın. Koronayla mücadele ediyormuş gibi gözüküp, yüzlerce insanı bir salona toplayan zihniyet. Akıl tutulması yaşanıyor. 

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ24 Mart 2021 11:05

    Karsısında adam gibi adam yok ki.Bizim beklendimiz chp fakat başındaki zat ve ekibi ne vizyon ne projesi olanlardan oluşmakta olup, bir üstelik ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen teröristleri destekleyen hdp ile işbirliği yapınca iktidar değiştirmiyor millet.bıktık artık arkadaş canımızı çıkartıı ak parti.yuh olsun diyorum.

  • vatandaş24 Mart 2021 10:32

    Ey Muhalefet her SALI bilineni tekarar eden grup toplantılarından artık aktif ve etkin bir muhalafete geçin. Ülke elden gidiyor. Böyle giderse ülkemiz için yarın bile geç olacak. Elinizi taşın altına koyun ve ülkeyi en geç bu sonbahara kadar ERKEN  SEÇİME götürün.

  • AHMET24 Mart 2021 09:23

    SAYIN CUMHUR BAŞKANIM BAKANLARI DEGİŞTİR YENİ KAN TAZE KAN  GELSİN YETER BİR BAKAN  2 YILDAN FAZLA YAPMASIN

  • kerim kaan24 Mart 2021 15:56

    Sorun bakanlarda değil saray yönetiminde tek adamda bunun feci sonucunu 2 gün önce alınan kararda gördük tek bir kararname ile ülke ekonomisini çökertti.. Bakanların suçu ne

  • ferit can24 Mart 2021 09:38

    mutlaka görmüştür senin bu yazdıklarını :D