BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti ve Saadet Partisi ittifakı olmadı----

AK Parti ve Saadet Partisi ittifakı olmadı

AK Parti ve Saadet Partisi ittifakı olmadı
17 Eylül 2015 - 07:33 www.finansgundem.com

Erken seçim için AK Parti ve Saadet Partisi ittifakı olumsuz sonuçlandı

7 Haziran seçimine  BBP ile ittifak yaparak giren  Saadet Partisi’nin 1 Kasım için  AK Parti ile yürüttüğü temaslardan olumlu sonuç alınamadı. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, AK Partili  Taner Yıldız, seçimlere tek başına gireceklerini açıkladı.

Yıldız soru üzerine, “AK Parti olarak 1 Kasım seçimlerine tek başımıza katılacağız” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da, AK  Parti’yle yapılan ittifak görüşmelerine ilişkin, “Bizim bir kaç arkadaşımızın  milletvekili olması veya bir kaç arkadaşımızın milletvekili maaşı alması gibi bir hesabımız yok. Hesabımız, akan kanı nasıl durdurabiliriz, Türkiye’yi içinde bulunduğu bu riskli havadan nasıl çıkarabiliriz, şehit cenazelerini nasıl  önleyebiliriz, annelerin feryadını nasıl dindirebiliriz? Bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim temel ilkemiz bellidir, ‘Başkasının himmetine bağlı ise zaferden ümidini kes.’ Biz Saadet Partisi olarak tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte tek başımıza seçime girecek şekilde hazırlanıyoruz. Şartlarımızı  belirledik. Biz hangi oranda Meclis’e girebilirsek bu akan kanı durdurabiliriz, bu yangını söndürebiliriz. Annelerin göz yaşını silebiliriz, yoksa üç beş  milletvekilinin maaş alması, üç beş arkadaşımızın milletvekili olması gibi bir düşüncemiz kati süratte yok.”

Yine BBP’yle mi?

AK Parti’yle ittifak görüşmelerinden bir sonuç çıkmaması halinde Büyük  Birlik Partisi ile bir işbirliği yapılması konusunda ise Kamalak, “Eviniz yanıyor, kim gelse sanıyorum geri çevirmezsiniz. Şuan ülke yanıyor, ev yangınından daha beter nice evlerde yanıyor zaten. Anlaşma olursa, bu bir ittifak değil, seçim görüşmeleri” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)