BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti Kongresi'nde divan başkanı belli oldu----

AK Parti Kongresi'nde divan başkanı belli oldu

AK Parti Kongresi'nde divan başkanı belli oldu
19 Mayıs 2016 - 17:13 www.finansgundem.com

Binali Yıldırım'ın genel başkanlık için aday gösterildiği 22 Mayıs Pazar günü yapılacak AK Parti kongresinde divan başkanı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olacak

Binali Yıldırım'ın genel başkanlık için aday gösterildiği 22 Mayıs Pazar günü yapılacak AK Parti Kongresi'nde Divan Başkanı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olacak. 

BİNALİ YILDIRIM'I KUTLAMIŞTI

Binali Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım'ı kutladı. 

Bakan Bozdağ, şu ifadeleri paylaştı:

"Yeni Genel Başkanı'mız ve Başbakanı'mız Binali Yıldırım'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Rabb'im, daima yardımcısı ve koruyucusu olsun. Türkiye'yi havadan, karadan, raydan ve denizden birbirine bağlayan Yıldırım, Başbakan olarak daha büyük proje, eser, hizmetlere imza atacaktır. Yaptıkları yapacaklarının, başardıkları başaracaklarının teminatıdır. Vakit, yeni bir heyecanla, tazelenmiş bir nefesle ve hep birlikte, milletimiz ve ülkemiz için koşma vaktidir. Haydi Bismillah."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)