BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAileler yakınlarını böyle teşhis ediyor----

Aileler yakınlarını böyle teşhis ediyor

Aileler yakınlarını böyle teşhis ediyor
14 Mayıs 2014 - 12:38 www.finansgundem.com

Aileler, yakınlarını fotoğraflar aracılığıyla teşhis etmeye çalışıyor

Soma Türkiye’nin en büyük maden facialarından birine şahit oluyor. Ölü sayısı her geçen dakika artıyor. Endişeli bekleyiş sürerken Soma'dan gelen her haber, her fotoğraf acıyı daha da katlıyor.

BBC Türkçe servisinin paylaştığı bu fotoğrafta onlardan biri. Maden faciasında yakınlarından haber alamayanlar madenden çıkarılanların fotoğraflarına bakarak ykınlarını teşhis etmeye çalışıyor...

 
Endişeli bekleyiş devam ediyor

Soma'da yaşanan maden faciasının ardından, yakınlarından haber almak isteyen işçi ailelerinin endişeli bekleyişi devam ediyor. Dün öğle saatlerinde meydana gelen olay sonrası başlayan arama kurtarma çalışmalarında yaklaşık 20'nci saate girildi. Arama çalışmalarına Manisa'nın yanı sıra İzmir, Balıkesir, Kütahya, Aydın, İstanbul illerinden gelen afad, belediye itfaiye ve 112 acil servis ekipleri katılıyor. Arama kurtarma yönünde tüm imkanlar seferber edilirken, çalışmalar aralıksız devam ediyor.
 
Maden alanında endişeli bekleyişlerini sürdüren işçi yakınları, her çıkan cenazeyi gözyaşlarıyla karşılıyor, kendi yakınları olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. Yakınlarının öldüğünü öğrenenler ise büyük acı yaşıyor.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığına bağlı "Mobil Koordinasyon Merkezi" de maden sahasına gelerek görev yapmaya başladı. Mobil merkezde yaralı işçilerin hangi hastanelerde olduğu ve durumlarına ilişkin bilgiler listeler halinde ilan edildi. İşçi yakınları listede yakınlarının isimlerini bulmak için çalıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)