BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAğır ceza hakiminin yaralandığı sır gibi kaza: Görüntülerden 10 dakika kayıp----

Ağır ceza hakiminin yaralandığı sır gibi kaza: Görüntülerden 10 dakika kayıp

Ağır ceza hakiminin yaralandığı sır gibi kaza: Görüntülerden 10 dakika kayıp
07 Ekim 2023 - 10:28 www.finansgundem.com

Ağır Ceza Hakimi Horasan, Başakşehir'de meydana gelen bir trafik kazasında yaralandı. Gerçekleşen kaza, yakındaki güvenlik kameralarının kayıt eksikliği nedeniyle gizemli bir hal aldı.

 Başakşehir'de trafik kazası yapan İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İhsan Horasan,  ağır yaralandı. Kazanın olduğu yeri gören kameraların kaza sırasında elektrik kesilmesi nedeniyle 10 dakika boyunca kayıt alamadığı öğrenildi.

Kaza, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarında geçen hafta Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. 

FETÖ davalarında görev almış

Görev yaptığı dönemde birçok FETÖ davasına bakan ve şu an İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olan Ali İhsan Horasan otomobili ile bulvar üzerinde seyir halindeyken trafik ışıklarına geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil  yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Kazayı gören çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hakim Horasan'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hakim ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 

Kazanın hemen öncesi elektrikler kesildi

Polis ekipleri kaza sonrası geniş çaplı soruşturma başlatırken çevredeki güvenlik kamera görüntüleri de incelemeye alındı. Yapılan incelemede kazayı gören güvenlik kamerasının elektrik kesilmesi nedeniyle 10 dakika boyunca kayıt alamadığı belirlendi. Kazanın hemen öncesi yani 18.47'de kesilen kesilen kayıdın saat 18.57'de, kazanın ardından tekrar başladığı tespit edildi.  Horasan'ın hastanede yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken kaza ile ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın  soruşturması sürüyor.

Gaziantep’te katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ABD'li senatör ve ailesi uçak kazasında hayatını kaybetti

Peru'da katliam gibi kaza: 24 ölü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)