BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAğaoğlu'ndan Önder Halisdemir açıklaması!----

Ağaoğlu'ndan Önder Halisdemir açıklaması!

Ağaoğlu'ndan Önder Halisdemir açıklaması!
22 Haziran 2016 - 15:45 www.finansgundem.com

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir'in işten ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir'in işten ayrılmasına ilişkin Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Milliyet'e açıklamalarda bulundu. "Çalışanımı karısı boşasa ben boşamıyorum" diyen Ağaoğlu, "Önder Bey'in kendi işini kurma patron olma düşüncesi var. Yollarımız ayrılmış olsa da insani ilişkilerimiz her zaman devam edecek" dedi.

Daha da profesyonelleşme kapsamında son dönemde 20'nin üzerinde çalışanı bünyelerine kattıklarını belirten Ağaoğlu, şöyle konuştu:

"Yurt dışında iş yapma isteğimizden vazgeçmedik. Şimdi de bu isteğimiz doğrultusunda lisan bilen ve uluslararası deneyimi olan arkadaşları bünyemize ekliyoruz. Bünyemize uyum sağlayamayan ve prensipte anlaşamadığımız arkadaşlarımız ayrılıyor. 25 kişiden 3-4 kişi bünyemizden ayrıldı. Önder Bey'in kendi işini kurma, patron olma düşüncesi var. Bizim bünyemizde çalışmasa da insani ilişkilerimiz her zaman devam edecek."

Önder Halisdemir’in yeni kariyer planı

Üretimde en güçlü ekibe sahip olduklarını vurgulayan Ağaoğlu "İşini çok güzel ve başarıyla yapan bir ekibim var. Grubumuzda istikrar var. 10-15-20 senedir bir arada çalışıyoruz. İstikrarın olduğu yerde başarı olur. Bugün şovmen gibi ekranda görünüp, horoz gibi ötsem de arkamdaki güçlü ekip sayesinde..." dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)