BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAdıyaman'da şiddetli yağış! 120 küçükbaş hayvan sele kapıldı----

Adıyaman'da şiddetli yağış! 120 küçükbaş hayvan sele kapıldı

Adıyaman'da şiddetli yağış! 120 küçükbaş hayvan sele kapıldı
24 Ekim 2018 - 05:56 www.finansgundem.com

Adıyaman'da şiddetli yağışın ardından oluşan sel, cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Samsat ilçesine bağlı Ovacık köyünde bir ahırda bulunan 120 küçükbaş havyan, yağışın ardından sele kapılarak, öldü

Adıyaman kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak sonrası yaşanan sel nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda, özellikle iş merkezleri önünde su birikintileri oluştu.

Kentin kuzeyinde yer alan Karadağ'ın eteklerindeki sel suları beraberinde taş, toprak ve ağaç dallarını sürükledi. Taşınan bu malzemelerden bazıları, TOKİ Konutları Yolu'ndaki mazgalların tıkanmasına, cadde ve sokakların adeta gölete dönmesine neden oldu.

Cadde ve sokaklarda bazı araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti. Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, rögarlardan taşan yağmur sularını tahliye etmeye çalıştı.

SELE KAPILAN 120 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ÖLDÜ

Samsat ilçesine bağlı Ovacık köyünde yaklaşık 20 dakika süren sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Köydeki ahırda bulunan 120 küçükbaş havyan, yağışın ardından sele kapılarak, öldü.

Sel sularıyla birlikte köyde bir ahırın duvarı çöktü, yollar, otomobil ve arı kovanları zarar gördü. Sağanak sonrası İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve jandarma ekipleri çalışma yaptı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)