BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemADA Araştırma İstanbul anketinin sonuçlarını açıkladı----

ADA Araştırma İstanbul anketinin sonuçlarını açıkladı

ADA Araştırma İstanbul anketinin sonuçlarını açıkladı
14 Haziran 2019 - 23:54 www.finansgundem.com

ADA Araştırma, 23 Haziran seçimlerine ilişkin son anketini açıkladı. ADA, 31 Mart öncesi yaptığı ankette gerçek sonuçlara en çok yaklaşan anket şirketlerinden biri olmuştu

Seçime 1 hafta kala anket şirketlerinden araştırma sonuçları gelmeye devam ediyor. ADA Araştırma şirketi de, 23 Haziran'da tekrarlanacak seçimleri için gerçekleştirdiği anketi paylaştı. Ankete göre Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, seçim yarışını Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım'ın önünde götürüyor.

9 bin kişiyle yapılan ve  "Bugün İstanbul'da seçim olsa hangi adaya oy verirdiniz?" sorusunun katılımcılara yöneltildiği ankette, kararsızların dağıtılması sonucunda Binali Yıldırım yüzde 48,30 destek alırken, Ekrem İmamoğlu yüzde 50,64'lük oranla öne geçti.

Ankette Saadet Partisi adayı Necdet Gökçınar için destek yüzde 0,84 olarak belirlenirken, diğer adaylar için bu oran yüzde 0,22 seviyesinde kaldı.

ADA Araştırma şirketi, 31 Mart seçimleri için İstanbul'da yaptığı ankette İmamoğlu'nun yüzde 49,2, Yıldırım'ın yüzde 48,4 oy alacağını öngörmüş, bu araştırmayla gerçek sonuçlara en çok yaklaşan anket şirketlerinden biri olmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)