BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAcun Ilıcalı TOBB Genç Girişimciler Kurulu'nda----

Acun Ilıcalı TOBB Genç Girişimciler Kurulu'nda

Acun Ilıcalı TOBB Genç Girişimciler Kurulu'nda
25 Şubat 2015 - 04:11 www.finansgundem.com

TOBB Genç Girişimciler Kurulu’na yeni giren 14 isim arasında Acun Ilıcalı da yer aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu’na yeni giren 14 isim arasında Acun Ilıcalı da yer aldı.

31 kişiden oluşan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’na da 17 yeni isim girdi. Kadın Girişimciler Kurulu yönetiminde Evrim Aras’ın yanısıra Akademisyen Ayfer Yılmaz, Ceceli Okulları’ndan Nurten Ceceli Alkan, Karon Mühendislik’ten Ruhsar Pekcan, Kale Grubu’ndan Zeynep Bodur Okyay yer aldı. 43 kişilik TOBB Genç Girişimciler Kurulu’nda ise Ali Sabancı’nın yanısıra Tüyap Fuarcılık’tan Cihat Alagöz, Turkven’den Göktekin Dinçerler, Koton Mağazacılık’tan Gülden Yılmaz ve Habitat İçin Gençlik Derneği’nden Sezai Hazır görev aldı. Genç Girişimciler Kurulu’na giren 20 yeni isim arasında en dikkat çekenleri ise TV yapımcısı Acun Ilıcalı, TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, TAV’dan Pelin Akın, Twigy’den Sinan Öncel ve Kalkavan Holding’den Ziya Kalkavan oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)