BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbdüllatif Şener'den flaş CHP açıklaması----

Abdüllatif Şener'den flaş CHP açıklaması

Abdüllatif Şener'den flaş CHP açıklaması
18 Eylül 2015 - 01:36 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu'nun AK Parti kurucularından Şener ile görüşmesi kulisleri hareketlendirdi. Şener canlı yayında konuştu: Siyasete CHP'de devam edebilirim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisini 1 Kasım seçimlerinde temsil edecek isimlerden oluşan 550 kişilik milletvekili listesini MYK ve Parti Meclisi'ne sunmadan önce AK Parti''nin kurucularından  Abdüllatif Şener ile görüşmesi  Ankara koridorlarını da hareketlendirdi. Abdüllatif Şener’in CHP’den aday gösterilebileceği konuşulurken CNN Türk'te canlı yayına katılan Şener, "Siyasete CHP'de devam edebilirim" dedi.

CNN TÜRK'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın'ın konuğu olan, AK Parti'nin kurucu isimlerinden, eski bakan Abdüllatif Şener, CHP'den milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialara cevap verdi.

​Şener, "Şu anda benim de bilgim dahilinde bir adaylık durumu yok ama bu olmaz diye bir şey yok. CHP'den siyasete devam edebilirim" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TARAF!!!18 Eylül 2015 09:55

    dün akp,bugün chp,yarın dhp, işçi partisi vs.siyaset böyle çürük yumurtalarla değil,gerçek dava adamlarıyla olur...