BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül siyasete dönecek mi?----

Abdullah Gül siyasete dönecek mi?

Abdullah Gül siyasete dönecek mi?
13 Mart 2015 - 13:17 www.finansgundem.com

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasete dönüş çağrısına yanıt verdi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı çıkışı soruları yanıtladı. Gül, siyasete dönüş çağrısına "Şu anda böyle bir düşüncem yok" dedi.

İşte Gül'ün açıklamalarından satır başları:      

Sayın hanımefendi çankaya köşkünden ayrılırken intifadayı ben başlatacağım demişti. Siyaseten önümüzdeki günlerde intifada başlatacak mısınız?

Çok güzel soru sordun bravo. Tebrik ederim seni.
Sizin siyasete dönmeniz konusunda açıklamalar yapıldı. Siz ne diyeceksiniz?
Bu konuda bir düşüncelerimi sizinle paylaşayım. Önce benimle ilgili söylenenler yazılanlar tamamen bilgim dışımda. Arkadaşlarla oturup konuşmuşluğumuz bu konularla ilgili söz konusu değil. Ayrıca cumhurbaşkanlığı sürem bitip ayrılırken o günde bu tip sorunlar sorulmuştu, aktif siyasetle ilgili. O günkü söylediklerim, bugün de benim için geçerlidir. Şu anda böyle bir düşüncem yok. Sorulduğunda da hep söyledim. Şüphesiz ki ben Ak Parti'nin kurucusuyum. Bundan sonra da bütün birikimimi devletim milletim halkım için şüphesiz vermeye devam edeceğim. Yoksa sadece bunları kendime saklayacak halim yoktur. Bunun için sadece siyasetin içinde olmak da gerekmiyor. Arkadaşlar sorumlulukları aldılar devam ediyorlar, onların başarılı olmalarını istiyorum. Ben de yeri geldiğimde, üstüme düşenleri fikirlerimi paylaşarak yardımcı olmaya çalışırım. Tekrar söylemek istediğim şey bu tip sorulara daha önce nasıl cevap verdiysem bugün de cevabım o şekilde. Şu anda aktif siyasetin içerisinde olmayacağım.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)