BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül maden ocağında!----

Abdullah Gül maden ocağında!

Abdullah Gül maden ocağında!
15 Mayıs 2014 - 13:32 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile TBMM Başkanı Cemil Çiçek, facianın yaşandığı maden ocağında...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile TBMM Başkanı Cemil Çiçek, facianın yaşandığı Soma maden ocağında incelemelerde bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, özel uçak "CBK" ile saat 11.25'te Akhisar'a geldi.

Akhisar Hava Meydan Komutanlığı'na gelen Gül ve Çiçek'i Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve diğer ilgililer karşıladı.

Soma'daki maden faciasında yaralananları Akhisar Devlet Hastanesi'nde ziyaret eden Gül ve Çiçek daha sonra facianın yaşandığı Soma Maden Ocağı'na geldi.

HASTANE ZİYARETİNDE NELER YAŞANDI?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Manisalıların ilgisi ile karşılandı. Gül, hastaneden ayrılırken makam aracının camını açıp vatandaşlara el sallayarak "Allah sabırlar versin bir daha böyle acıları yaşamayalım" diye seslendi.

Soma'daki maden faciasında yaralanan ve Akhisar Devlet Hastanesi'ne getirilen 16 yaralıdan biri taburcu edilirken 5'i başka hastanelere sevk edildi. Bugün saat 11.45'te hastaneye TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Başhekim Op. Dr. Erol Karaca, Kaymakam Kaan Peker ve hastane doktorları karşıladı. Hastanede yaralıları tek tek ziyaret eden ve acil şifalar dileyen Gül'e Başhekim Op. Dr. Erol Karaca, yaralılar hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık otuz dakika hastanede kaldıktan sonra 12.15'te yoğun güvenlik önlemleri arasında hastaneden ayrılan Gül, kendisini bekleyen vatandaşlara otomobilin camını açarak sabırlar diledi. Gül, "Allah sabırlar versin. Bir daha böyle acılar yaşamayalım" dedi.

KESKİN NİŞANCILAR KORUDU

Gül gelmeden önce çevre binaların çatılarında ve etrafta keskin nişancıların özel güvenlik önlemi aldığı, bazı korumaların şemsiye ile tedbir aldığı görüldü. Vatandaşlar "Sayın Cumhurbaşkanım, iyi ki geldiniz" diyerek alkışlarla teşekkür etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)