BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin gözü Suriye'de----

ABD'nin gözü Suriye'de

ABD'nin gözü Suriye'de
16 Temmuz 2013 - 06:58 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Sözcüsü, Suriyeli muhaliflerle ABD'nin sürekli iletişimde olduğunu açıkladı

Beyaz Saray Sözcüsü Jay Carney Suriyeli muhaliflerle ihtiyaçlarını karşılamak konusunda günlük istişare yaptıklarını belirtti. Askeri yardımların muhaliflere ne zaman ulaşacağı konusunda detay vermeyen Carney, Kongre'yi işaret etti.
Carney günlük düzenlenen basın toplantısında Suriyeli muhaliflere silah yardım konusunda geri adım atmadıklarını dile getirdi. Obama'nın, Hizbullah ve İran'dan aldığı destekle korkunç saldırılar düzenleyen Esed'e karşı Suriyeli muhalifleri desteklemenin 'hayati önemde' olduğuna inandığını ifade eden Carney, ayrıca bu konuda Kongre ile düzenli iletişim halinde olduğunu ifade etti.
Geçtiğimiz hafta ABD basınında yer alan ve ulusal güvenlik birimlerinde çalışan 5 farklı kaynaktan alındığı ifade edilen bir habere göre Kongre'de Senato ve Temsilciler Meclisi'ne bağlı istihbarat komitelerinin ABD'nin Suriye'ye silah gönderilmesi kararına karşı çıktığı iddia edilmişti.
Carney'in bugünkü açıklaması Obama Yönetiminin silah yardımı için hala Kongre'deki komiteleri iknaya çalıştığı şeklinde yorumlandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)