BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD’nin Ankara Büyükelçisi’nden Türkiye’ye teşekkür----

ABD’nin Ankara Büyükelçisi’nden Türkiye’ye teşekkür

ABD’nin Ankara Büyükelçisi’nden Türkiye’ye teşekkür
28 Nisan 2020 - 11:14 www.finansgundem.com

ABD’nin Ankara Büyükelçi David Satterfield, Türkiye’nin, korona virüs salgınından en çok etkilenen ülkelerden ABD’ye tıbbi yardımlarına sosyal medyadan teşekkür etti.

FINANSGUNDEM.COM-ANKARA

ABD’nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, korona virüs ile dünya çapında yürütülen mücadele gibi kriz dönemlerinde, aynı düşünceleri paylaşan müttefik ve ortaklar arasında yakın işbirliğinin, hızlı ve etkili bir cevap geliştirmede kilit önemde olduğunu belirtti. David Satterfield, “Hiçbirimiz bunu tek başımıza yapamayız. ABD hükümeti adına, NATO müttefikimiz Türkiye’ye bugün gerçekleşen cömert medikal ekipman ve diğer elzem malzemelere ilişkin bağış için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu bağışın, Türk A-400M askeri uçağıyla Washington, D.C. yakınlarındaki Andrews Hava Üssü’ne bugün ulaştırılmasının planlandığını belirten Satterfield, içindeki N95 maskelerin, tulumların ve yüz koruyucu malzemenin, korona virüsün, ağır darbe vurduğu yerlerde yayılmasının yavaşlatılmasında yardımcı olacağını kaydetti.

David Satterfield “Bu bağış, Federal Acil Yardım Yönetimi Ajansı (FEMA) tarafından alınıp değerlendirilecektir ve ABD’de bu malzemelere en çok ihtiyaç duyanların faydalanması sağlanacaktır. Yapılan bu teslimat gösteriyor ki, ABD ve Türkiye arasındaki ilişki güçlüdür ve en önemli ittifaklarımızdan biridir. Türkiye ile bu konuda ve pek çok diğer ortak önceliğimizde işbirliğini sürdürmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Amerikan halkına yönelik desteği ve dostluğu için Türk hükümetine ve milletine teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)