BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD’li turist Paris’in merkezinde tecavüze uğradı----

ABD’li turist Paris’in merkezinde tecavüze uğradı

ABD’li turist Paris’in merkezinde tecavüze uğradı
10 Ağustos 2022 - 15:30 www.finansgundem.com

Fransa’nın başkenti Paris’te 27 yaşındaki ABD’li bir kadın turistin tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Olay, ülkede infial yarattı. Polis, 23 yaşındaki bir adamın tutuklandığını açıkladı.

27 yaşındaki ABD'li turistin Cumartesi gecesi eşiyle Notre Dame Katedrali yakınlarında olduğu ifade edildi. Kadının Seine Nehri kıyısında eşiyle yürüyüş yaptığı belirtilirken, gece yarısı saat 1 gibi dördüncü bölgedeki Louis-Philippe köprüsünün yakınında umumi tuvaleti kullanmak için durduğu aktarıldı.

TUVALETİ KULLANMAK İSTERKEN SALDIRIYA UĞRADI

Paris merkezli Le Parisien gazetesi, kadının partnerinin onu beklediğini ancak uzun zaman gelmediği için endişelenmeye başladığını yazdı. İsmi açıklanmayan adam daha sonra eşini bulmak için tuvaletlerin bulunduğu alana gitti. Ama tuvalete yaklaştığında tek duyduğu eşinin gözyaşları oldu. Eşinin saldırıya uğradığını elbiselerinin yırtık olduğunu ve oldukça sarılmış, korkmuş göründüğünü fark etti.

ZANLI TUTUKLANDI

Olay sonrası polis çağıran çift, fail hakkında bilgi verdi ve polis geniş çaplı arama başlattı.

Paris’in dışındaki Asnières-sur-Seine’de yaşayan 23 yaşındaki bir adam tutuklandı. Derhal sorguya alınan ve ismi açıklanmayan zanlının ilk olarak tecavüzü reddettiği ve kadının rıza gösterdiğini söylediği kaydedildi.

Olayın hemen ardından kadının hastaneye kaldırıldığı ve ifadesi alındıktan sonra eşiyle birlikte ülkesine geri döndüğü ifade edildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sözcü'de yer alan habere göre olayın duyulması, sosyal medyada da gündem yarattı. Paris’te yaşayanlar, şehrin merkezinde böyle bir olayın gerçekleşmesinden dolayı yaşadıkları şoku dile getirdi. Çok  sayıda insan, Avrupa’nın en önemli başkentlerinden birinin ‘yeterince güvenli olup olmadığını’ sorguladı.

Paris havaalanında polis bıçaklı adamı vurarak öldürdü

Paris'te 1 milyon dolarlık kuyumcu soygunu

Paris'te askeri müzede büyük soygun

Paris'te silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı

Paris saldırıları davasında tarihi ceza

Paris Emniyet Müdürü görevden alındı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)