BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'li heyet Gülen için geliyor!----

ABD'li heyet Gülen için geliyor!

ABD'li heyet Gülen için geliyor!
22 Ağustos 2016 - 13:00 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı, Fethullah Gülen'in iadesi için Türkiye'ye doğru yola çıkan ABD'li heyetin bu akşam Ankara'da olacağını söyledi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara'da Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius ile birlikte düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Çavuşoğlu, Fethullah Gülen'in iadesiyle ilgili ABD'den yola çıkan heyetin bu akşam Ankara'ya geleceği bilgisini verdi. Adalet Bakanı ile birlikte Washington'a gitmeyi planladığını söyleyen Dışişleri Bakanı, "ABD'den beklentimiz bu teröristi Türkiye'ye iade etmesidir" dedi.

ABD’den bugün gelecek dört kişilik uzman ekip Adalet Bakanlığı yetkilileri ile görüşecek. Uzmanlardan iki gün sonra da ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden başkentte olacak.

Çavuşoğlu'nun açıklamalarından diğer öne çıkan unsurlar şöyle:

IŞİD'e karşı en büyük darbeyi biz vurduk, Recep Tayyip Erdoğan o yüzden birinci hedef.
IŞİD ile mücadele içinde olan ülkelere desteğimiz sürecek. IŞİD ile mücadele kisvesi altında terör örgütleriyle işbirliği yapmayız.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)