BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Ukrayna'ya 175 milyon dolar daha yardım----

ABD'den Ukrayna'ya 175 milyon dolar daha yardım

ABD'den Ukrayna'ya 175 milyon dolar daha yardım
07 Aralık 2023 - 06:52 www.finansgundem.com

ABD, Ukrayna'ya 175 milyon dolar değerinde daha yardım tahsis etti. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kongre’nin finansmanın devam etmesine onay vermemesi durumunda bu paketin son olabileceğini belirtti

Ukrayna’ya 175 milyon dolar değerinde yeni askeri yardım paketini tahsis ettiklerini duyuran ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kongre’nin finansmanın devam etmesine onay vermemesi durumunda bu paketin son olabileceğini belirtti.

ABD’den 175 milyon dolarlık yeni askeri yardım paketi kapsamında Ukrayna’ya hava savunma, HIMARS ve topçu mühimmatının ve HARM anti-radar uçak füzelerinin sağlanacağını açıklayan Blinken, “Kongre, Başkan’ın ulusal güvenlik için ek finansman talebini onaylamazsa bu, Ukrayna’ya sunduğumuz son savunma yardım paketlerinden biri olur” dedi.

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’un depolarından yapılacak teslimat ayrıca tanksavar füzeleri, tüfek mühimmatını ve “kritik öneme sahip ulusal altyapıyı koruma araçlarını” içeriyor.

İngiltere, Ukrayna'ya destek vermeye devam edecek

 

ABD'den Ukrayna'ya yardım için ek bütçe talebi

 

Stoltenberg: Ukrayna'dan kötü haberlere hazırlıklı olmalıyız

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)