BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den Rusya'ya yaptırım tehdidi----

ABD'den Rusya'ya yaptırım tehdidi

ABD'den Rusya'ya yaptırım tehdidi
18 Mart 2014 - 22:57 www.finansgundem.com

ABD yönetimi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Kırım'ın Rusya'ya bağlanmasını öngören anlaşmaya imza atmasını kınadı

Beyaz Saray Sözcüsü Jay Carney, günlük basın brifinginde, "Rusya'nın Ukrayna'nın Kırım bölgesini resmen ilhak etme yönünde attığı adımları kınıyoruz. Böyle bir eylem, uluslararası barış ve güvenliğe tehdit ve uluslararası hukuka aykırı" dedi.

"Kırım'daki referandum sonuçları ve Ukrayna'nın bir bölgesini kanunsuz biçimde ilhak etme girişiminin, ABD ve uluslararası toplum tarafından asla tanınmayacağını" vurgulayan Carney, Rusya'nın bu eyleminin "bedellerinin" olacağını ve "Rusya izlediği yolu değiştirene kadar bu bedellerin artacağını" ifade etti.

"Yaptırımlar artacak" ifadesini kullanan Carney, dün açıkladıkları, bazı Rus yetkililere yönelik seyahat yasağı, malvarlıklarının dondurulması gibi adımları içeren yaptırım listesinin genişlemesi yönünde çalışma yürütüldüğünü ve bunların arkasının geleceğini belirterek, "Eğer Rusya izlediği yolu değiştirmeyi reddederse, bizim, dünya genelindeki dostlarımız ve müttefiklerimizin ve genel anlamda küresel ekonominin uyguladığı daha fazla bedele maruz kalacak" diye konuştu.

Carney, ilave yaptırımların ne zaman açıklanacağına dair bir takvim vermedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)