BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den İsrail'e 705 milyon dolar yardım----

ABD'den İsrail'e 705 milyon dolar yardım

ABD'den İsrail'e 705 milyon dolar yardım
26 Mart 2018 - 12:57 www.finansgundem.com

İsrail Savunma Bakanı Liberman, ABD Kongresi'nin, bu yıl kendilerinin füze savunma programına 705 milyon dolar tahsis ettiğini duyurdu.

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, ABD Kongresi'nin,  bu yıl İsrail'in füze savunmasistemleri için 705 milyon dolarlık ödeneğe onay  verdiğini belirtti. 

Liberman yaptığı yazılı açıklamada, "ABD Kongresi'nin İsrail'in füze  savunma programı için rekor bir meblağı onayladığını duyurmaktan mutluluk ve  heyecan duyuyorum: 2018'de 705 milyon dolar." ifadelerine yer verdi.

Çok katmanlı füze savunma sistemini geliştirmeye devam edeceklerini  aktaran Liberman, "Bize zarar vermeye çalışan düşmanlarımız geliştirdiğimiz  tekniklere şaşıracak." ifadelerini kullandı. 

Liberman ayrıca, ABD Kongresi'nin alt kanadı olan Temsilciler  Meclisi'nin Demokrat Partili Başkanı Nancy Pelosi başkanlığında Kongre'den bir  heyetle yarın Kudüs'te bir araya gelerek, kendilerine teşekkürlerini ileteceğini kaydetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)