BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den flaş Musul açıklaması----

ABD'den flaş Musul açıklaması

ABD'den flaş Musul açıklaması
11 Haziran 2014 - 21:31 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Psaki: "Saldırıyı en güçlü biçimde kınıyoruz."

ABD yönetimi, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü mensuplarının Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na düzenlediği baskını "en güçlü" şekilde kınadı. 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, günlük basın toplantısına, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu arasındaki telefon görüşmesinden bahsederek başladı. 

İki Bakanın, "Musul'da bozulmakta olan güvenlik durumuna ve ve IŞİD terör örgütü mensuplarının Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na düzenlediği baskına yönelik ortak kaygılarını" dile getirdiklerini belirten Psaki, saldırıyı en güçlü biçimde kınadıklarını söyledi. 

Psaki, konsolosluk çalışanlarının alıkonulmasına yönelik kaygılarını da dile getirerek, "Türkiye'nin kaçırılan diplomatik personelinin bir an önce serbest bırakılması noktasında Türkiye ve uluslarararası toplumun çağrılarına katılıyoruz" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)