BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den diplomatik skandal----

ABD'den diplomatik skandal

ABD'den diplomatik skandal
09 Aralık 2023 - 17:16 www.finansgundem.com

Bakan Fidan'ın da katıldığı İİT ve Arap Birliği toplantısı için ABD yönetimi tarafından Filistinli Bakan'a konuşmama şartıyla vize verildi


İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Birliği Temas Grubu'nun bir araya geldiği ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın da katıldığı toplantıya ABD yönetiminin diplomatik skandalı damga vurdu. 

CNN Türk'te yayımlanan ve Yunus Paksoy'un paylaşımının yer aldığı haber skandalı gözler önüne serdi.

ABD hükümetiyle Türkiye'nin de yer aldığı İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Birliği Temas Grubu ABD'nin başkenti Washington, DC'de bir araya geldi. Toplantıya dair notlar aktaran CNN TÜRK Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, çarpıcı bir detayı aktardı. Paksoy 6 ülkenin bakanlarının buluştuğu toplantıda ABD'nin Filistin Dışişleri Bakanı Maliki'ye konuşma yasağı uyguladığını açıkladı.

İşte Paksoy'un o paylaşımı:

"Bugün Washington’da 6 bakanın toplantısında tüm basın mensuplarını şok eden bir detayı vereyim Filistinli bakana soru soruldu. Tek kelime etmedi/edemedi. Suudi bakan “ABD’nin verdiği vizede konuşma yasağı var” dedi “Konuşursa ne olur?” diye sordum. Suudi bakan “yaptırımları olur” dedi."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)