BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den bomba Gülen açıklaması----

ABD'den bomba Gülen açıklaması

ABD'den bomba Gülen açıklaması
21 Temmuz 2016 - 23:03 www.finansgundem.com

Başbakan Yıldırım ile ABD Başkan Yardımcısı Biden görüştü

AK Parti Sözcüsü Aktay, Başbakan Yıldırım ile ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın görüştüğünü ve Biden'ın Gülen dosyalarını inceleyeceklerini söylediğini duyurdu.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Aktay açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleşen toplantı, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü.

Aktay'ın açıklamalarından satır başları;

-"Gözaltına alınanların sayısı 10 bin 410 kişidir. Bunların 287'si polis, 7 bin 423'ü asker, 2 bin 14'ü hakim ve savcı, 686 kişi de sivil."

- "Sosyal medyadaki söylentilere itibar edilmemeli. Ankara Valiliği sosyal medyadaki söylentileri yalanladı"

-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yasin Aktay, Başbakan Binali Yıldırım ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın görüştüğünü açıkladı. Aktay, görüşmede Biden'ın Gülen dosyalarının inceleneceğini söylediğini belirtti. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Fethullah Gülen’in iadesiyle ilgili olarak Türkiye’nin kanıt sunması gerektiği söylemişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)