BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de UFO tartışmaları bitmiyor----

ABD'de UFO tartışmaları bitmiyor

ABD'de UFO tartışmaları bitmiyor
29 Temmuz 2023 - 00:04 www.finansgundem.com

ABD'de geçtiğimiz günlerde 3 eski istihbarat elemanı mahkemede yemin ederek ABD'nin UFO'lar hakkında bilgi sakladığını iddia etmesinin ardından bir grup milletvekili UFO'lar ile ilgili özel bir komite kurulmasını teklif etti

ABD Kongresi'nde "tanımlanamayan uçan cisimler" (UFO) hakkında yıllarca bilgi saklandığı iddiasının gündeme gelmesinin ardından bir grup milletvekili, UFO'larla ilgili Temsilciler Meclisinde özel bir komite kurulmasını talep etti.

ABD'de Cumhuriyetçi Milletvekilleri Matt Gaetz, Anna Paulina Luna, Tim Burchett ve Demokrat Milletvekili Jared Moskowitz, Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy'e konuya ilişkin bir mektup gönderdi.

''UFO'LARA ÖZEL KOMİTE KURULSUN''

Milletvekilleri, Temsilciler Meclisinde çarşamba günü düzenlenen oturumda 14 yıl istihbarat görevlisi olarak çalışan David Grusch'un "tanımlanamayan hava fenomenleri" (UAP) hakkında ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) Kongre'ye gerekli bilgi vermediği iddiasına atıfta bulundu.

McCarthy'den UFO'larla ilgili Pentagon'dan bilgi alacak ve bu hususta gerekli yetkileri elinde bulunduracak bir seçilmiş komitenin derhal kurulmasını isteyen milletvekilleri, bu meselenin Pentagon ve istihbarat camiasının dürüst olma konusundaki eksikliklerini gösterdiğini ileri sürdü.

Kongre'nin bu gibi konularda bilgi sahibi olması gerektiğini vurgulayan milletvekilleri, ilgili komitenin bu konuda önem arz ettiğine işaret etti.

ABD, UFO'LARI SAKLIYOR

Grusch, Temsilciler Meclisinde düzenlenen oturumda, hükümetin yıllardır tanımlanamayan olgular hakkında enkaz toplama programı yürüttüğünü iddia etmişti.

UAP'lerden "insanlara ait olmayan organik canlı bileşenleri" çıktığını öne süren Grusch, ABD'nin "sağlam ve kısmen bozulmamış" uzaylı araçları bulduğunu, hükümetin yıllarca bu konuda halktan bilgi sakladığını savunmuştu.

UFO'lar yine ABD gündeminde

 

Harvard profesörü açıkladı: UFO’lara ait malzeme bulduk!

 

NASA: UFO'ların varlığının kabul edilmesi gerek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)