BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinABD'de tipi hayatı olumsuz etkiliyor----

ABD'de tipi hayatı olumsuz etkiliyor

ABD'de tipi hayatı olumsuz etkiliyor
03 Ocak 2014 - 07:52 www.finansgundem.com

ABD’nin doğu ve kuzey kesimlerini vuran tipi nedeniyle 2 bine yakın uçak seferi iptal edilirken bazı karayolları ulaşıma kapandı

Ülkenin kuzey ve doğu kesimlerini vuran kar fırtınaları nedeniyle 2 bine yakın uçak seferi iptal edildi. Yetkililer daha fazla uçuşun iptal edilebileceği uyarısında bulundu. Kuzeyde Illinois ve Michigan eyaletleri arasında etkili olan olumsuz hava koşulları, doğuda New York, Massachusetts ve New England'da etkisini hissettiriyor. Birçok eyalette yerel yönetimler alarm durumuna geçerken okullar tatil edildi. Bazı karayolları ise yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Meteorologlar yağışın haftasonuna kadar etkili olmasını beklediklerini ve kıyı bölgelerinde rüzgar ve donun yanı sıra sel tehlikesinin de olduğunu söyledi.

‘SOKAĞA ÇIKMAYIN’

New York'ta önceki gün göreve başlayan belediye başkanı Bill de Blasio da halka "Mecbur kalmadıkça sokağa çıkmayın" çağrısı yaptı.

UZAYDAN GÖRÜNMEZ OLDU

Uzaydan çekilen fotoğraflarda ABD'nin doğu kesiminin, yoğun kar yağışını getiren bulut tabakasının altında kaldığı ortaya çıktı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)