BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD'de mağaza satışları Ekim'de arttı----

ABD'de mağaza satışları Ekim'de arttı

ABD'de mağaza satışları Ekim'de arttı
15 Kasım 2016 - 19:25 www.finansgundem.com

Ekim ayında, 2014 yılının ilk aylarından bu yana Amerika'da en yüksek mağaza satışları gerçekleşti

Geride bıraktığımız Ekim ayında, 2014 yılının ilk aylarından bu yana Amerika'da en yüksek mağaza satışları gerçekleşti ve Amerikalılar son iki aylık dönemde daha çok para harcadı.

Eylül ayında mağaza satışları yüzde 1'lik artış yakalamıştı ve geçtiğimiz ay, yani Ekim'de de hükümet tarafından yapılan açıklamaya göre yüzde 0.8'lik bir artış gerçekleşti.

Ekim ayında en yüksek satışı galericiler otomobil satışlarıyla gerçekleştirirken, son 11 ayın en yüksek seviyesine ulaşıldı ve satışlar yüzde 1.1 oranında arttı. Aynı şekilde benzin istasyonları da yüksek satış rakamlarına ulaştı ve yakıt hala ucuz olsa da, fiyatların yükselmesinin de Amerikan enerji ekonomisine ve işsizliğe fayda sağlayacağı söyleniyor.

Otomobil ve yakıt sektörlerinin yanı sıra, ev ürünleri mağazaları ve marketler gibi yerlerde de satış rakamlarında artış gözlemlendi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)