BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'de hastanede silahlı saldırı: 4 ölü----

ABD'de hastanede silahlı saldırı: 4 ölü

ABD'de hastanede silahlı saldırı: 4 ölü
20 Kasım 2018 - 05:26 www.finansgundem.com

ABD'nin Chicago kentinde bir hastanede ateş açan silahlı saldırganın yaraladığı 3 kişi tedavi sırasında hayatını kaybetti. Polis, şüphelinin de öldüğünü belirtti ancak ölüm nedenini açıklamadı

ABD'de silahlı saldırı olaylarına bir yenisi daha eklendi. Chicago kentinde bir hastanede kimliği henüz açıklanmayan bir şüphelinin açtığı ateş sonucu 3 kişi yaralandı. Biri polis, biri doktor ve biri de eczacı 3 yaralı tedavi sırasında hayatını kaybetti. Zanlının da olay yerinde öldüğü açıklandı.

ABD'nin en büyük kentlerinden Chicago'da yer alan "Mercy Hospital" adlı hastaneye kimliği henüz açıklanmayan bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıyla ilgili bilgiler Amerikan medyasına yansıdı. Chicago Polisi İletişim Şefi Anthony Guglielmi de Twitter hesabından olayla ilgili bir duyuru yaptı.

Haberlere göre, saldırıda biri polis memuru, biri doktor ve bir diğeri de eczacı üç kişi ağır şekilde yaralandı. Hemen tedaviye alınan yaralıların hayatını kaybettiği açıklandı. 

Chicago polis kaynaklarına dayandırılan iddialara göre şüphelinin 32 yaşında bir erkek olduğu ve saldırının ardından ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi. Polis, şüphelinin intihar mı ettiği yoksa polis kurşunuyla mı vurulduğunu açıklamadı.

Hastane içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis yetkilileri hastaneye veya hastalara yönelik herhangi bir tehdidin olmadığını duyurdu.

ABD'de silahlı şiddet oranlarının en yüksek olduğu kentlerin başında gelen Chicago'daki olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polisin ilerleyen saatlerde resmi açıklama yapması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)