BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD uzay savaşına hazırlanıyor----

ABD uzay savaşına hazırlanıyor

ABD uzay savaşına hazırlanıyor
12 Kasım 2017 - 16:24 www.finansgundem.com

ABD Hava Kuvvetleri Sekreteri'nin Pentagon'da gerçekleşen basın toplantısında dedikleri sosyal medyada gündem oldu

Russia Today’in haberine göre ABD Savunma Bakanlığına bağlı Hava Kuvvetleri Sekreteri Heather Wilson gazetecilere ABD’nin uzay programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Wilson, uzayı yeni savaş alanı olarak değerlendirdiklerini belirtti. Savunma Bakanlığı ve ABD Kongresi’ne sunulan raporlar içerisinde uzay çalışmaları için Hava Kuvvetlerinin bütçesine yüzde 20 oranında arttırım talep edildi. Hava Kuvvetleri Sekreteri Wilson, yakın zamanda başlatılan Space Enterprise Consortium programının uzayda deney amaçlı uygulamalar hakkında yararlılık sağlayacağını belirtti.

"SAVAŞ YERDEN GÖĞE TAŞINDI"

Gazetecilere konuşan Heather Wilson, “Uzayı savaş eylemlerinin gerçekleşeceği yeni alan olarak görmeye başlıyoruz” ifadesini kulandı. 9 Kasım tarihinde Pentagon’da gerçekleşen basın toplantısında ABD Hava Kuvvetleri Komutanı General David Goldfein de konuştu. Goldfein; aynı toplantıda ABD halkının askeri güçten uzayda üstünlük sağlamalarını beklediğini belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)