BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD sokakları anarşiye teslim----

ABD sokakları anarşiye teslim

ABD sokakları anarşiye teslim
19 Eylül 2020 - 12:03 www.finansgundem.com

ABD'nin New York eyaleti Rochester kentinde çıkan silahlı çatışmada iki kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Bir tanık yerel basına yaptığı açıklamada, çatışmayı 'Vietnam Savaşı gibiydi' sözleriyle tarif etti.

Rochester Polis Departmanı'nın yaptığı açıklaya göre, kentteki silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Kolluk kuvvetleri, saldırının bir arka bahçede gerçekleştiğini söyledi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, incelemeler devam ediyor.

Bir tanık yerel basına yaptığı açıklamada, çatışma benzeri silah seslerinden bahsederek, "Vietnam Savaşı gibiydi.' dedi. Şehir, Daniel Prude'nin ölümüyle, iki haftadır şiddetli protestolarla savaş alanına döndü.

Protestocular, siyah adamın polis şiddetinin kurbanı olduğunu iddia ediyor. Olaya karışan yedi memur görevden alındı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.19 Eylül 2020 12:33

    BUNDAN SONRA BEYAZ POLİSLERİN VAY HALİNE TEDBİR IÇİN BİR SIYAHİ BIR BEYAZ POLİS BİRLİKTE GÖREV YAPMALI 3 VE ÜZERI GRUPLARDA MUTLAKA SİYAHİ POLİS DE GÖREV YAPMALI BEYAZ POLİS BİR SIYAHI VATANDAŞA IŞKENCE YAPMAYA KALKARSA SİYAHI POLIS ZOR KULLANARAK DA OLSA BEYAZ POLİSİ DURDURMALI ISKENCEYE DEVAM EDERSE SİYAHİ POLİS BEYAZ POLİSİN BACAĞINA ATEŞ EDEREK ONU YARALAYARAK/DURDURMALIDIR