BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Rusya'dan gaz alıyor----

ABD Rusya'dan gaz alıyor

ABD Rusya'dan gaz alıyor
16 Kasım 2018 - 05:02 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, "Washington'ın tüm olumsuz yorumlarına rağmen Rus gazı ABD'ye gidiyor. Sadece son zamanlarda Yamal SPG yatağından çıkarılan LNG dolu en az 3 tanker, Amerikan kıyılarına ulaştı" dedi

Rus doğalgazını aldığı için Avrupa ülkelerini 'Rusya’yı beslemekle' suçlayan ABD’nin, Rusya’dan sıvılaştırılmış gaz aldığı ortaya çıktı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova'nın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: 

"Washington yönünden gelen tüm olumsuz yorumlara rağmen Rus sıvılaştırılmış doğalgazı ABD'ye gidiyor. Sadece son zamanlarda Yamal SPG yatağından çıkarılan sıvılaştırılmış gaz dolu en az 3 tanker, Amerikan kıyılarına ulaşmış durumda."

NATO ZİRVESİNDEKİ TARTIŞMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11-12 Temmuz'da Brüksel'de düzelenen NATO Zirvesi sırasında, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile birlikte Rus gazı yüzünden ABD Başkanı Donald Trump ile tartıştığını anlatmıştı. Trump, başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerini Moskova'dan doğalgaz alarak ‘Rusya'yı beslemek' ile suçlamıştı. (Sputnik)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)