BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, Mısır'a yardımları gözden geçiriyor----

ABD, Mısır'a yardımları gözden geçiriyor

ABD, Mısır'a yardımları gözden geçiriyor
20 Ağustos 2013 - 06:26 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Mısır'a yapılan yardımların sonlanabileceği sinyalini verdi

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Mısır'a yapılan yardımların gözden geçirildiğini ifade etti. Ükedeki eylemler dolayısıyla gönderilmesi planlanan F-16 uçakların ve 'Parlak Yıldız' adlı ortak askeri tatbikatının iptal edildiğini hatırlatan Earnest olayların sürmesi durumunda yeni kararlar alınabileceğine dikkat çekti.
Sözcü Earnest Beyaz Saray'da günlük düzenlenen basın toplantısında Mısır'da yaşanan olayları bir kez daha kınadıklarını dile getirdi. Barışçıl gösteri yapan birçok kişinin geçici hükümetin uyguladığı şiddete maruz kaldığını ifade eden Earnest, bu durumun Başkan Obama tarafından da kınandığını hatırlattı.
Geçici hükümetin insan haklarına saygı ve demokratik sivil bir yönetime geçmek konusunda vaatlerini yerine getirmediğini ve kendilerini bu konuda başarısız bulduklarını söyleyen Earnest, askeri rejim tarafından atılan adımların ABD ve tüm dünyada kaygıları artırdığını ifade etti.
Earnest, ayrıca Mısır'a 'Dışişleri Bakanlığı ve Yabancı Operasyonlar Ödeneği Kanunu'na göre yapılan yardımları ABD'nin ulusal çıkarları açısından gözden geçirmeye devem ettiklerini belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)