BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD kapanmayı önledi----

ABD kapanmayı önledi

ABD kapanmayı önledi
21 Mart 2013 - 06:51 www.finansgundem.com

ABD Senatosu hükümetin kapanmasını önleyecek tüzüğü onayladı

Dünyanın en büyük ekonomisi ABD'de Senato, Washington hükümetinin önümüzdeki hafta kısmi olarak kapanmasını önleyecek tüzüğü geçirerek, 2 büyük siyasi partinin federal harcamalarda ender görülür bir şekilde bir konu üzerinde anlaşılabildiğini ortaya koydu.
ABD Senatosu, Temsilciler Meclisi'nin 30 Eylül'e kadar ülkedeki resmi kurumları açık tutacak önlemi 73'e 26 oy ile kabul etti. Cumhuriyetçiler yarın taslağı Başkan Barack Obama'ya gönderecek. Yönetim birimlerini fonlayan mevcut yasanın süresi 27 Mart'ta dolacak ve Kongre'de anlaşma sağlanılamazsa ajanslar parasız kalacak.
Temsilciler Meclisi Tasarruf Birimi Başkanı Hal Rogers, her iki partinin liderlerinin hükümetin kapanmasını önlemek istediğini belirtti.
Senato Tasarruf Komitesi Başkanı Barbara Mikulski ise, bir konuda iki partinin de anlaştığını göstermek açısından iyi bir hamle olduğunu söyledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)