BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD hisseleri satın almalarla yön buluyor----

ABD hisseleri satın almalarla yön buluyor

ABD hisseleri satın almalarla yön buluyor
10 Ağustos 2015 - 19:57 www.finansgundem.com

ABD hisseleri şirket haberleriyle yön buluyor

ABD hisseleri haftalık kaybın ardından, uzay endüstrisi için parça üreten Precision Castparts Corp'un Warren Buffett’ın sahip olduğu Berkshire Hathaway'e satılması ve Çin hisselerindeki ralli ile yükseliyor.

Standard & Poor's 500 Endeksi son 50 günün ortalamasının altında kaldı ve yüzde 1 değer kazanarak New York saatiyle 10.01’de 2,097.84 oldu. Dow Jones ise 174.92 puanlık artışla 17,548.30 seviyesine geldi. Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 1 arttı.

New Jersey’deki Themis Trading LLC in Chatham şirketinin hisse senedi traderı Mark Kepner yaptığı açıklamada, “Çin yüzde 5 ralli ile başladı, S&P’nin 200 günlük ortalaması test edildi ve Berkshire ve PCP’nin birleşmesi bu sabah ralli için  piyasaya bir çeşit gerekçe sundu” dedi. Kepner, “Sonradan yaşanılan yoğun satış dalgası sabah rallisi için zemin hazırladı” diye ekledi.

Çin hisseleri, hükümetin ekonomik büyümeyi teşviki için devlet destekli girişimlerin birleşmelerini hızlandıracağına dair söylentiler ile bir ay içindeki en büyük yükselişini kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)