BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD günü kurtarıyor!----

ABD günü kurtarıyor!

ABD günü kurtarıyor!
05 Şubat 2013 - 07:44 www.finansgundem.com

ABD'deki Temsilciler Meclisi liderleri 1 trilyon doların altındaki harcamaların fonlanmasını değerlendirecek

Temsilciler Meclisi'ndeki CUmhuriyetçi liderler, yılın geri kalanında harcamaları 1 trilyon doların altına çekebilecek şekilde hükümeti fonlayacak geçici tedbirleri değerlendiriyor.
Oklahoma eyaleti Cumhuriyetçi liderlerinden Jamez Lankford, "Devam eden çözüm" olarak bilinen önlem, 30 Eylül'e kadar hükümete 974 milyar dolarlık fonlama sağlayacağını söyledi. Bu rakam, mevcut 1.043 trilyon dolar seviyesinin bir hayli altına işaret ediyor.
Temsilciler Meclisi üyelerinden Lankford, bunun "ciddi bir kesinti" olduğuna dikkat çekti.
Lankford, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı John Boehner'ın maliye açısından 2 önemli tarihin yaklaşmasıyla tüm olası senaryoları değerlendirdiğini aktardı. Beyaz Saray ile Kongre arasındaki bütçe açığı anlaşmazlığından kaynaklanan otomatik harcama kesintileri 1 Mart'ta devreye girecek ve devam eden çözümün ABD hükümetini fonlaması da 27 Mart'ta sonlanacak.
Yıl boyunca harcama kesintileri öngören Temsilciler Meclisi'nin geçici bütçe önerisi, Demokratlar'ın kontrolündeki Senato'nun onayını almakta zorlanarak, hükümetin kapanması tehdidini ortaya çıkarabilir.
Temsilciler Meclisi Beyaz Saray'dan harcama kesintileri koparmak için tüm yolları deniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)