BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Gülen sorusuna ne dedi?----

ABD Gülen sorusuna ne dedi?

ABD Gülen sorusuna ne dedi?
30 Nisan 2014 - 10:20 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, gazeteciler tarafından Fethullah Gülen ile ilgili soru yağmuruna tutuldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'in iade sürecine yönelik hukuki sürecin başlayacağını açıklamasının ardından, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, gazeteciler tarafından Fethullah Gülen ile ilgili soru yağmuruna tutuldu.

Gündelik basın toplantısında gazetecilerin sorularına yanıt veren Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, 'Fethullah Gülen'in iade edilmesi için başvuru olup olmadığı' sorularını yanıtsız bıraktı.
 
Basın toplantısına katılan Amerikalı gazetecilerden biri, "Başbakan Erdoğan, bugün Fethullah Gülen'in ABD'den iade edilmesini isteyeceğini söyledi. Fethullah Gülen ile ilgili böyle bir resmi başvuru var mı" sorusunu yönelttiği Psaki, "Bu konulardaki politikamız gereği, bekleyen ya da potansiyel iade talepleri ile ilgili konuşamam. Yazık ki bu konuda söyleyebileceğim çok az şey var" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)