BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD endeks vadelileri ekside----

ABD endeks vadelileri ekside

ABD endeks vadelileri ekside
04 Şubat 2013 - 14:57 www.finansgundem.com

ABD endeks vadelileri, S&P 500'ün geçtiğimiz hafta 5 yılın zirvesine çıkmasının ardından bu haftaya ekside başladı

ABD endeks vadelileri, yatırımcıların kâr verilerini beklemesiyle geçtiğimiz hafta Standard & Poor's 500 Endeksi'nin beş yılın zirvesine sıçramasının ardından geriledi.
Chevron Corp., UBS AG tarafından hisse tavsiyelerinin düşürülmesi üzerine erken New York işlemlerinde yüzde 0.7 geriledi. Dünyanın en büyük perakende mağaza zinciri Wal-Mart Stores Inc., JPMorgan Chase tarafından notunun kesilmesiyle yüzde 0.9 düştü. Herbalife Ltd., Federal Ticaret Komisyonu tarafından soruşturma altında olduğunu gösteren bir raporun sızmasıyla yüzde 12 geriledi.
S&P 500 Endeksi Mart ayı vadelileri New York saatiyle 07:29 itibariyle yüzde 0.3 düşerek 1,502.1 puana geriledi. Dow Jones vadelileri 36 puanlık düşüşle 13,894 puan oldu. S&P 500 Endeksi yasa yapıcıların bütçe çatışmalarına çözüm bulmaları ve beklentileri aşan kâr verileri ile geçtiğimiz ay yüzde 5'lik bir ralli gerçekleştirmişti. Dow Jones Endeksi 2007 yılından beri ilk defa geçtiğimiz hafta 14,000 seviyesinin üzerini görürken, bütün zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 1.1 altında seyrediyor.
Londra'da bulunan Robert W Baird Ltd. ABD hisseleri satış direktörü Patrick Spencer, "Piyasa kısa vadeli çekilmelere karşı savunmasız. Ben kesinlikle dikkatli olmaktan yanayım. Biraz aşırı alım var. Kâr verileri yükselen kazançlardan ziyade maliyet kesintisiyle alakalıydı. O yüzden her ne kadar ivmenin geri döndüğü konusunda aynı görüşte olsam da büyüme konusunda o kadar iyimser değilim" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)