BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye'ye geliyor----

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye'ye geliyor

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye'ye geliyor
15 Şubat 2023 - 22:35 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor. Blinken, deprem bölgesindeki arama-kurtarma çalışmalarını gözlemlemek için İncirlik Hava Üssü'nü ziyaret edecek

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Türkiye'ye geliyor. Blinken, 19 Şubat'ta Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nü ziyaret edecek.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Bakan Blinken'ın Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak, Yunanistan'la ikili ilişkileri ele almak ve Türkiye ve Suriye'yi vuran depremde arama-kurtarma çalışmalarını ve diğer organizasyonları gözlemlemek için 16-22 Şubat tarihlerinde Almanya, Türkiye ve Yunanistan'ı ziyaret edeceğini bildirdi.

Sözcü Ned Price, Blinken'in "ABD'nin 6 Şubat depremlerinin neden olduğu yıkımının yaralarını sarmaya çalışan Türk makamlarına yardım etme çabalarını ilk elden görmek için" 19 Şubat'ta Adana'daki İncirlik Hava Üssü'nü ziyaret edeceğini ifade etti.

Price, Blinken'in Yunanistan'da Başbakan Miçotakis, DışişleriBakanı Dendias ve muhalefet liderleriyle görüşeceğini de belirtti.

Katar Emiri Türkiye'ye geliyor

 

TOBB, deprem bölgesine kalıcı konut kampanyası başlatıyor

 

Depremde yaşamını yitiren yabancılar

 

40 ülkenin enerji bakanından deprem bölgesine destek sözü

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum 16 Şubat 2023 09:59

    İşgalci Amerika'yı istemiyoruz. Topraklarımızda biz kendi yaralarımız kendimiz sararız. Güvenmiyoruz!... hasar boyutunu görmeye geleceklerdir.

  • E.g.16 Şubat 2023 01:50

    DEPREM BÖLGELERİNİ DEPREMZEDELERİN PSİKOLOJİSİNİ ANLAMAK İÇİN HAVANIN SOĞUK OLDUĞU SABAH SAATLERİNDE ZIYARET EDERSE İYİ NİYETLİDİR HAVANIN BİRAZ DAHA ISINDIĞI ÖĞLE SAATLERİNİ SEÇERSE NİYETİNDEN ŞÜPHE EDİLMELİDİR