BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsalarında Morgan Stanley düşüşü----

ABD borsalarında Morgan Stanley düşüşü

ABD borsalarında Morgan Stanley düşüşü
19 Ekim 2015 - 18:30 www.finansgundem.com

ABD hisse senetleri, Morgan Stanley'nin düşük kar beklentisi açıklaması üzerine düşüşle açıldı

ABD hisseleri, kurumsal gelirlerin açıklanmasıyla sekiz haftanın zirvesinden indi. Morgan Stanley’nin, yatırımcıları hayal kırıklığına uğratan kar açıklayan bankalara katılması inişi güçlendirdi.

S&P500 Endeksi New York saatiyle 09:33’te yüzde 0.4 düştü ve 2,025.86 seviyesine gerileyerek üç haftalık yükselişine son verdi. Morgan Stanley hisseleri yüzde 6.2 değer kaybetti.

Zürih’te R&A Group Research & Asset Management AG baş yatırım yetkilisi Otto Waser, “ABD piyasası için, kar sezonu ve Fed faiz artırımı beklentileri kısa vadede kritik unsurlar,” dedi ve “Kar beklentileri hala düşük ve küresel firmalar hala güçlü dolar mağduru.Yine de, Ağustos başındaki seviyelerden çok uzakta değiliz ve o seviyelere bu çeyrek ulaşabiliriz.” diye ekledi.

S&P 500, yatırımcı beklentisinin Çin’in yavaşlaması ve Fed’in faiz artırımı konusunda aceleci davranmayacağı algısı arasında dalgalanmasına rağmen, dört yılın en kötü çeyreğinden geri yükseliyor. Fed'in Faiz artırımı olasılığının yüzde 40’a inmesi olumlu havayı destekliyor. Traderlar faiz artışı olasılığını ilk defa Mart ayında en azından yüzde 50 olarak görmüştü. Fed’in Eylül toplantısından önce ise faiz artırımı olasılığı yüzde 64 olarak ölçülüyordu.    
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)