BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsaları yükseldi----

ABD borsaları yükseldi

ABD borsaları yükseldi
10 Ekim 2013 - 08:01 www.finansgundem.com

Yellen'ın QE'den çıkışı hızlı bir şekilde yapmayacağı iyimserliği ve borç tavanının artırılacağı sinyalleri üzerine New York Borsası yükseldi

Janet Yellen'ın tahvil alımlarından çıkışı aceleye getirmeyeceğine ilişkin iyimserlik ve yasakoyucuların borç tavanını artırabileceğine yönelik sinyaller üzerine New York Borsası yükseldi. Gösterge endeks Haziran'dan bu yanaki en sert düşüşünden geri sıçradı.
Hewlett-Packard Co., hissedarlarına daha fazla temettü ödemeyi umduğunu söylemesi ve gelirde istikrar öngörmesinin ardından yüzde 8.9 oranında ralli yaptı. Alcoa Inc., beklenenden iyi kâr tahminleri üzerine yüzde 2 değer kazandı. Yum! Brand Inc., 3. çeyrek gelirinin, Çin'deki satışlarına bağlı olarak yüzde 68 düşmesinin ardından yüzde 6.7 geriledi.
Standard&Poor's 500 Endeksi yüzde 0.1 kazançla 1,656.40 puana, Dow Jones Endeksi de yüzde 0.2 artışla 14,802.98 puana çıktı. Nasdaq Bileşik Endeksi yüzde 0.5 kayıpla 3,677.78 puana inerek 3 günlük kaybını yüzde 3.4'e genişletti ve 24 Haziran'dan bu yana en sert düşüşe işaret etti. Amerikan borsalarında 7.1 milyar hissenin el değiştirmesiyle işlem hacmi 3 aylık ortalamanın yüzde 15 üzerinde oldu.
Piyasalarda dün görülen yükselişin Yellen'ın aday gösterilmesi ve ikincil olarak da borç tavanı konusunda retoriğin yumuşamasından kaynaklandığını belirten U.S. Bank Wealth Management'ın baş hisse senedi stratejisti Terry Sandven, bu geniş kapsamlı piyasa için olumlu olduğunu söyledi.
S&P 500 Endeksi önceki 2 günde yüzde 2.1 düşüş kaydetti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)