BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD borsaları karışık seyretti----

ABD borsaları karışık seyretti

ABD borsaları karışık seyretti
12 Eylül 2013 - 07:57 www.finansgundem.com

ABD borsalarında Dow ve S&P artarken, Nasdaq geriledi

ABD'nin Suriye'ye olası askeri müdahalesine ilişkin endişelerin azalmasının, Apple Inc.'in Nisan'dan bu yanaki en sert düşüşü gölgelemesiyle New York Borsası artış kaydetti.
International Business Machines Corp., müşteri ilişkileri birimini Synnex Corp.'a 505 milyon dolara vermeye anlaşmasıyla yüzde 2.2 değer kazandı. Marriott International Inc., Çin'deki arazi imarcısı şirketin ABD'de otel yönetim şirketleri satın almak istediğini söylemesinin ardından yüzde 3.2 yükseldi.  Apple, daha düşük fiyatlı iPhone modellerinin analistleri hayal kırıklığına uğratmasıyla yüzde 5.4 değer kaybetti.
S&p 500 Endeksi yüzde 0.3 kazançla 1,689.13 puana çıkarak, 7. gününde de artıda kapandı ve 13 Ağustos'tan bu yana en yüksek seviyesine işaret etti. IBM'in yer aldığı ancak Apople'ın yer almadığı Dow Jones Endeksi yüzde 0.9 artışla 15,326.60 puana çıktı ve 1 ayın zirvesine tırmandı. ABD'de 5.8 milyar hissenin el değiştirmesiyle işlem hacmi yüzde 4 altında kaldı.
Suriye'den gelen haberlerden henüz uzaklaşılmadığını ve an itibariyle piyasa müdahaleyi erteleme kararını sindirdiğini belirten Croft-Leominster Inc.'in fon yöneticilerinden Russell Croft, şu an herkesin Fed'in önümüzdeki haftaki toplantısını izlediğini söyledi.
S&P 500 Endeksi, Çin ekonomisinin güçlendiğine yönelik raporların desteğiyle Eylül'de yüzde 3.4 yükseldi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)