BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD, Bin Ladin’in eski yardımcısını Yemen’de öldürdü----

ABD, Bin Ladin’in eski yardımcısını Yemen’de öldürdü

ABD, Bin Ladin’in eski yardımcısını Yemen’de öldürdü
21 Ocak 2022 - 15:08 www.finansgundem.com

Silahlı radikal grupların internet üzerindeki faaliyetlerini izleyen ABD merkezli SITE Intelligence Group sitesi ABD’nin Yemen’de düzenlediği bir hava saldırısında askeri liderlerinden birinin öldürüldüğünü duyurdu.

Silahlı radikal grupların internet üzerindeki faaliyetlerini izleyen ABD merkezli SITE Intelligence Group sitesinin Direktörü Rita Katz’a göre, Arap Yarımadası El Kaidesi (AQAP) örgütü, ABD’nin Yemen’de düzenlediği bir hava saldırısında askeri liderlerinden birinin öldürüldüğünü duyurdu.

Reuters’ın haberine göre Katz, “Örgüt, El Kaide eski lideri Usame bin Ladin’in yardımcıları arasında yer alan Salih bin Salim bin Ubeyd’in (Ebu Umayr el-Hadrami) ne zaman ve nerede öldüğünü bildirmedi” dedi.

Katz, 14 Kasım’da Arap Yarımadası El Kaidesi (AQAP) örgütüne üye 3 unsurun ölümüne neden olan ABD hava saldırısına ilişkin Twitter’da yer alan haberleri aktardı.

ABD'den Yemen'de El-Kaide operasyonu

 

ABD, El-Kaide liderini öldürdü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)