BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaABD 20 yıl daha en güçlü!----

ABD 20 yıl daha en güçlü!

ABD 20 yıl daha en güçlü!
11 Aralık 2013 - 07:37 www.finansgundem.com

Bank of America, dünyanın en güçlü ekonomisi ABD’nin önümüzdeki 20 daha liderliğini sürdüreceğini öngördü

Dünyanın en büyük ekonomisi ABD’ye Bank of America’dan övgü geldi. Bank of America analisti David Woo, ABD’nin önümüzdeki yıl daha dünyanın en güçlü ekonomisi olacağını belirtti.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRECEK

ABD’de düzenlenen bir konferansta konuşan Woo, “ABD önümüzdeki yıl dünyanın en güçlü ekonomisi olmaya devam edecek” dedi. Analist ek olarak, “2014 yılında piyasaların en büyük desteği ABD olacak. Diğer ekonomilerin önüne geçecek” dedi. Woo ekibiyle birlikte hazırladığı yeni bir güçlü ekonomiler endeksine göre bu sonuca vardıklarını belirtti.

DİĞER ÜLKELER HANGİLERİ?

Bu endekste ülkelerin işsizlik oranları, cari açıkları ve mali dengeleri karşılaştırıldı. Denge adını verdikleri bu endekse göre önümüzdeki yılda güçlü olacak diğer ülkeler İsviçre, Yeni Zelanda, Norveç, Japonya, Kanada, Euro Bölgesi ekonomisi, Avustralya, İngiltere ve İsveç olarak sıralandı. ABD, 2000 yılından bu yana dünyanın en güçlü ekonomisi olarak kabul ediliyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)