BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB zirvesinde Bulgar yetkilinin virüs testleri pozitif çıktı----

AB zirvesinde Bulgar yetkilinin virüs testleri pozitif çıktı

AB zirvesinde Bulgar yetkilinin virüs testleri pozitif çıktı
24 Temmuz 2020 - 13:37 www.finansgundem.com

Bulgaristan lideri Borisov ile birlikte zirveye katılan ekip üyelerinden Zheleva'nın korona virüsü testlerinin sonucu pozitif çıktı.

Korona virüs dünya genelinde can almaya devam ederken, ülkeleri ekonomik açıdan da derinden sarsmayı sürdürüyor.

Avrupa’da normalleşme adımları kapsamında sınır kapıları açılırken, ekonomik durgunluğun önüne geçebilmek için de yol haritaları belirlenmeye çalışılıyor.

Bu kapsamda Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, geçtiğimiz günlerde Brüksel’de korona virüse karşı ekonomik toparlanma konulu bir zirve düzenledi.

İKİNCİ TESTLER NEGATİF

21 Temmuz’da sona eren zirveyle ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı. Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’un heyetinde yer alan isimlerden Denitsa Zheleva’nın korona virüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

AB yetkilileriyle söz konusu durum paylaşılırken, Başbakan Borisov ve heyetine ikinci kez test uygulandı. Bu testlerde ise Zheleva da dahil olmak üzere tüm ekibin sonuçlarının negatif çıktığı belirtildi.

750 MİLYAR EURO’DA ANLAŞMIŞLARDI

AB ülkeleri zirvede alınan kararla 750 milyar euro değerindeki ‘korona virüs onarım fonu' üzerinde anlaşma sağlamıştı. Rekor seviyedeki fon, salgından en çok etkilenen AB ülkelerine kredi ve hibe olarak çeşitli şekillerde dağıtılacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)