BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAB Konseyi Başkanı Tusk: Görüşmeler Ekim'e kadar sürer----

AB Konseyi Başkanı Tusk: Görüşmeler Ekim'e kadar sürer

AB Konseyi Başkanı Tusk: Görüşmeler Ekim'e kadar sürer
13 Haziran 2016 - 12:27 www.finansgundem.com

Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Avrupa Birliği'nin Türklere vizesiz seyahat vermeye yaklaştığını fakat bu konu hakkındaki görüşmelerin en az Ekim'e kadar devam edeceğini söyledi.

Almanya’nın Bild gazetesine konuşan Tusk, Türklere ne zaman vize serbestisinin verileceğine yönelik bir soruya, “Bütün şartları istisnasız olarak yerine getirdiklerinde” dedi.

Tusk, “Görüşmeler kesinlikle en az Ekim’e kadar devam edecek fakat gittikçe yaklaşıyoruz” dedi.

Türkiye ile Avrupa’ya giden mülteci sayısını azaltması karşılığında vizesiz seyahat anlaşması, Türkiye’nin terörle mücadele yasalarına dair bir anlaşmazlıktan dolayı askıya alınırken, Avrupa’da bazıları bu yasaların çok geniş ve genel kapsamlı olduğunu söylüyor. Türkiye ise güvenliğine tehdit oluşturan unsurlarla mücadele edebilmek için bu yasalara ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Türkiye geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde AB ile vizesiz seyahat görüşmelerinde pozitif bir sonuç beklediğini açıklamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)